top of page

in love with these Blossomtree's | romyvanleeuwenfotografie

Oeps het is al weer even geleden dat ik een blog berichtje heb geplaatst. Laatste tijd ben ik erg druk met andere dingen en vergeet ik hier ook nog foto's op te plaatsen. Voor wekelijkse update's volg mijn instagram account : romyvanleeuwenfotografie.

Een paar weken terug alweer waren deze mooie cherryblossoms op zijn mooiste. Mijn zusje en ik hebben daar wat leuke foto's gemaakt. En wat zijn ze mooi geworden!! Im in love with these blossoms. Credits naar mn zusje Charelle die van mij deze mooie foto's heeft gefotografeerd. Zien jullie mijn gezicht ook nog eens voorbij komen ;)

Fijne week iedereen! Liefs Romy

#fashionblogger #blossom #blossomtree #fashionshoot #romyvanleeuwen #blog #romyvanleeuwenfotografie #fotografie #lifestyle #mode #portret #closeup

bottom of page