top of page

GIRLS TRIP BARCELONA

GIRLS TRIP BARCELONA

ohhh wat vlogen deze drie dagen voorbij!! Best trip everrrr! Ik was vorige week met mijn zusje naar Barcelona en ik kreeg de mooiste verrassing ooit ( lees hieronder waarom) verder hebben we natuurlijk veel te veel foto's geschoten dus hierbij een paar van de leukste foto's en wat leuke hotspots! Enjoyy

 

OUR B&B

We sliepen in het B&B Xocolat Rambla Catalunya via booking.com . Het lag midden in de stad echt top en je komt er heel makkelijk met de earobus ( 6 euro/ 25 min )vanaf het vliegveld. Verder is het vervoer erg goedkoop, taxi's hebben we niet nodig gehad omdat je overal met de metro en de fiets kwam. Het enige minpuntje was dat onze kamer geen raam had en het niet de kamer is die je hier ziet op de foto. Onze kamer zat in de hal, maar was voor de rest prima.

RENT A BIKE !

Wij hadden voor 2 dagen een fiets gehuurd dit is zo'n aanrader, je komt veel verder en je komt ogen te kort in deze mooie city. Wij huurden onze cruisers bij www.cruisingbarcelona.com dit zijn Nederlandse meiden en verhuren toffe bikes :)

ARC DE TRIOMF

Erg toeristisch maar zeker de moeite waard om even te bekijken. Je kunt hier gemakkelijk heen fietsen, ook heb je hier het park Ciutadella. Vlakbij is Barceloneta Beach hier moéét je zeker fietsen, overal palmtrees echt een vakantie gevoel loveeee it !!

MERCAT DE LA BOQUERIA

Super leuke food market hier kan je heerlijk eten halen voor weinig. Verse sappen, fruit, taco's, vis en vlees. Haal hier zeker een verse juice en ik had hier de lekkerste croissant ever!!

FOOD

Overal in barcelona vind je hippe eettentjes. Wij zijn zelf wezen lunchen bij FLAX&KALE een vegatarische restaurant en we hebben daar heerlijk gegeten.

Cha had een red quinoa salad en ik had een broodje zalm met avocado en 2 smoothies.

Beste donuts vind je bij chök een chocolaterie dit vind je bij carrer del carme 2 een zijstraatje bij de Ramblas

SAGRADA FAMíLIA

De famous church is ook een bezoekje waard ! Jammer dat hij altijd in de stijgers staat...

CITY

Ons favoriete wijk was EL BORN hier heb je leuke boetiekjes en vintage winkels en is minder toeristisch. Alle grote bekende winkels zoals Zara, mango, bershka enzovoort heb je bij de Ramblas en daaromheen. De winkels zijn gelukkig tot 22:00 uur open dusss shop till you drop!

BUNKERS DEL CARMEL

wauw dit is een must go! tijdens zonsondergang is dit het mooist omdat de hele stad dan mooi uitkomt door het gouden uur (kom optijd voor het mooiste plekje en voordat de zon achter de andere berg verdwijnt). Tip: neem een picknick kleed mee, food and drinks and enjoy the view. Als je op google maps bunkers del carmel intypt staat er precies hoe je er komt, wij namen eerst de metro en daarna de bus met als eindstop Turó de la Rovira. Vanaf daar is het nog 10 minuutjes omhoog lopen maar dat is 100% de moeite waard zoals je ziet op de foto's. Ennn toen stonden als verrassing mijn vriend en broertje plotseling voor me neus! En OMG toen ging mijn vriend op zijn knieën !!! AND I SAID YESS whiehoee (more about this in the coming blogpost)

We hope this blogpost was useful

WITH LOVE

CHARELLE & ROMY

#barcelona #girlstrip #citytrip #travelguide #travel #guide #city #trip #girls #BCN #blog #hotspots #bunkersdelcarmel #delcarmel #bunkers #BB #ramblas #beach #bike #arcdetriomf #mercatdelaboqueria #juices #food #tips #flaxkale #sagradafamilia #zara #stad #stedentrip

bottom of page