top of page

ENGAGED <3

Waaah best surprise ever!!

Zoals de titel al verklapt im engaged, mijn vriend en familie hadden dit al maanden geleden gepland en ik had helemaal niks door totally nothing .

Mijn zusje en ik waren 3 dagen naar Barcelona voor een citytrip en op dag 2 hadden we op de planning om naar de bunkers te gaan om de zonsondergang te bewonderen. Toen we daar aankwamen was het al super mooi en ik zat lekker te genieten van het uitzicht en hadden we een picknick daar.

Vervolgens zei mijn zusje dat ze een foto van me wou maken en dat ik op moest staan om aan de andere kant een foto te maken. Eerst zei ik geïrriteerd nee, geen zin in bla bla bla vervolgens na 5 x vragen stond ik dan eindelijk op en draaide ik mij om en zag ik opeens Rolf ( mijn vriend ) en Tjebbe ( mijn broertje) staan. Ik was super surprised en zei OMGG wat doen jullie hier??? Rolf was super nerveus en begon een beetje zenuwachtig aan zijn speech wat ie wou gaan zeggen tegen mij. Ik was so excited en verrast dat ik moest huilen van geluk en toen hij op zijn knieën ging zei ik snikkend JAA.

Iedereen om ons heen ging klappen en juichen en ik kon ( en kan) het nog steeds niet geloven dat ik ben gevraagd omggg!!! De ring is AMAZING en ik kon niet stoppen om er naar te kijken ( helaas was hij iets te groot dus moet hem nu 2 weken missen … ) We genoten nog even verder van het mooie uitzicht en toen had Rolf nog een verrassing voor mij.

We sliepen in het 5 sterren hotel Casa Fuster aan de Passeig de Gràcia. Super de luxe niet normaal. Hier deden we nog een drankje op het dakterras waar je ook weer geweldig uitzicht had over de stad . Everything was PERFECT and i’ve never been so happy in my entire life!!!

Dit is het begin van de rest of ons leven samen and im so proud to call you my soon to be husband

Iloveyou <3

Lots of love

Romy

#engaged #verloofd #barcelona #surprise #bestday #proposed #engagement #engagementring #ring #isaidyes #verloving #verlovingsring #suprise #sunset #zonsondergang #blog #engagedblog

bottom of page